Verbouw.

Wanneer u een huis of bedrijfspand heeft gekocht of laten bouwen, kan het zijn dat u later iets wilt veranderen. Door het pand te verbouwen kunt u het weer aan laten sluiten bij uw huidige of toekomstige situatie.

 

Voorbeelden van verbouwingsprojecten

– Verduurzamen, isoleren of moderniseren van uw woning
– Samenvoegen van ruimtes
– Aanbouwen van een bedrijfsruimte, bijkeuken of slaapkamer op de begane grond
– Bouwkundige aanpassingen aan uw badkamer of keuken
– Plaatsen van dakkapellen of vernieuwing van het dak

 

Meedenken in het voortraject

Voordat u daadwerkelijk tot het verbouwen van het gebouw over gaat, heeft u waarschijnlijk veel vragen en ideeën. De verbouwing moet zowel technisch gezien als wat betreft de bouwstijl een nieuw passend geheel vormen. Het team van Blenke staat voor u klaar om mee te denken over de mogelijke aanpassingen.

De uitvoering van uw verbouwing

Zodra u het besluit neemt om de ideeën tot uitvoering te brengen, gaat Bouwbedrijf Blenke aan de slag om de bouwkundige aanpassingen aan het pand te realiseren. We betrekken u bij de uitvoering en houden u op de hoogte van de voortgang. Samen zorgen we ervoor dat het gebouw weer volledig aan uw wensen voldoet en dat u trots kunt zijn op uw verbouwing.

 

Afvoeren van bouwafval

Een verbouwing zorgt altijd voor wat overlast en stof. We proberen dit zoveel mogelijk te beperken. Uiteraard zorgen we er ook voor dat er geen rommel achterblijft op de bouwplaats. We voeren het bouwafval gescheiden af naar de milieustraat. Daarvoor hebben we aparte containers bij onze werkplaats, ingericht volgens alle geldende milieunormen.

 

Aan de slag met uw verbouwplannen

Heeft u plannen voor een verbouwing? Wij ondersteunen u graag bij de realisatie van uw ideeën. Neem contact met ons op voor meer informatie.