Over ons.

Bouwbedrijf Blenke is al bijna 40 jaar een vertrouwd gezicht in de regio Twente. We staan bekend als een betrouwbare, nuchtere, eerlijke en betrokken partner voor uw bouwprojecten. We leveren maatwerk en denken mee in oplossingen voor de meest uitdagende projecten.

 

Een echt familiebedrijf

In 1982 is Herman Blenke voor zichzelf begonnen met een eigen aannemersbedrijf aan huis. Zijn zoons kregen de interesse voor de bouwwereld met de paplepel ingegoten en hielpen al van jongs af aan mee in het bedrijf. Na hun studie bouwkunde en jarenlange ervaring, heeft Herman het stokje inmiddels overgedragen aan zijn zoons. Sinds 2012 staan de broers Gijs en Geert Blenke aan het roer van dit familiebedrijf.

geert-en-gijs-blenke
rietgedekt

Medewerkers

In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een sterk en compleet bouwteam van ongeveer 20 vaste medewerkers, aangevuld met een groep vaste onderaannemers (zoals stukadoors, tegelzetters en dakdekkers).

Daarnaast zijn we erkend leerbedrijf voor verschillende opleidingen. Momenteel hebben we 4 leerlingen in dienst, waaronder een timmerman, metselaar en een werkvoorbereider. Ook vader Blenke helpt nog regelmatig een handje mee.

 

Wij maken uw bouwplannen tot een succes!

Met elkaar doen we er alles aan om uw bouwplannen tot een succes te maken! We maken bijzondere en mooie dingen. Daar zijn we trots op! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.