Nieuwbouw.

Heeft u plannen voor nieuwbouw? Of dit nu een woning, bedrijfspand of ander gebouw is; Bouwbedrijf Blenke gaat elke nieuwbouwuitdaging graag met u aan.

 

Begeleiding

Een gebouw laten bouwen kost tijd en gaat vaak gepaard met een grote investering. Wij begeleiden u stap voor stap: vanaf uw eerste nieuwbouwplannen tot het moment dat u de sleutel van uw nieuwe pand in het slot steekt om naar binnen te gaan. We houden u gedurende het hele bouwproces op de hoogte over de werkzaamheden, uw keuzemogelijkheden en de uitvoering.

 

Maatwerk

Uw wensen staan bij ons centraal. We denken graag met u mee over technische vraagstukken of uw originele ideeën. We maken van elk bouwproject graag iets bijzonders dat klopt tot in de details. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen we u gedegen advies geven.

Traditioneel én innovatief

Ons vakmanschap is traditioneel. Van de fundatie, het stelwerk tot het metselen en timmeren – we leveren altijd vakwerk! Daarnaast zijn we heel innovatief in onze manier van werkvoorbereiding: 3D-tekeningen, computergestuurde op maat gemaakte bouwpakketten en digitale controles leveren een nog hogere kwaliteit en tijdswinst op. Mede daarmee maken we u nieuwbouwproject tot een succes.

 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden voor nieuwbouw? Kunnen wij u helpen bij het waarmaken van uw nieuwbouwplannen? Laat het ons weten: wij zijn u graag van dienst.