Renovatie.

Renoveren is een vak apart. Oude, soms monumentale, panden hebben vaak een bijzondere waarde. Het is dan ook belangrijk dat deze bouwwerken goed in stand worden gehouden of in oude staat worden teruggebracht. Soms is een schilderbeurt de oplossing, maar vaak komt er meer bij kijken.

 

Renoveren en restaureren

Bouwbedrijf Blenke heeft ervaring in het renoveren en restaureren van oude gebouwen. Denk aan een oude boerderij, een oude pastorie of een monumentaal pand.

Aan de slag

Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om de visuele kwaliteit van de bestaande situatie zo hoog mogelijk te houden of te verbeteren. Na een eerste visuele inspectie brengen we, afhankelijk van de grootte en complexiteit, onze werkzaamheden in beeld door middel van schetsen en een plan van aanpak. Indien gewenst leveren we daar een passende offerte bij en gaan we aan de slag met uw project. Daarbij werken we vaak samen met specialisten in ons uitgebreide netwerk.

 

Uw renovatie door Blenke?

Wij kijken er naar uit om uw pand vakkundig te renoveren met behoud van de karakteristieke eigenschappen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.